hyundai 22/25/30/32/35 B-9

Hyundai diesel heftrucks

Specificaties Hyundai 20/25/30/32/35 B-9

Soort:                  Electrisch 48V

Hefcapaciteit:   2000-2500-3000-3200-3500  kg

Laadcenter:       500 mm

 

 

Omschrijving : De soepele, efficiënte en ergonomisch doordachte 9-serie batterij truck range van Hyundai is speciaal ontworpen naar de behoeften van de klant. Met zijn dubbele rij-motoren (dual AC-technologie) is deze machine zeer wendbaar en soepel te besturen.  De machine is daarnaast uitgerust met vele standaards zoals: Curve Control (remt automatisch af in de bochten), Hill Hold en een mast die automatisch terug naar de verticale positie komt.

Digitaal display Het 5,6 inch kleuren LCD-display stelt de chauffeur in staat deze machine met veel werkgemak te bedienen. Het display laat verschillende functies zien zoals: snelheid, uren-meter, machine roll indicator, klok,  enzovoorts. Dit scherm is eventueel ook uit te breiden met een load weight indicator (gewicht indicator).

Ergonomie voor de bestuurder : Hyundai heftruck zijn uitgerust met luxe grammer-stoelen en een voor/achteruitschakeling op de eerste hefhendel , daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een fingertip control panel in plaats van de standaard hef-hendels.

Hydraulische besturingEen hydraulisch stuursysteem garandeert altijd vlot en flexibel sturen. Het voorkomt een overmatige belasting en terugslag van het stuurwiel.

 

 

Bekijk de online folder: